Maggi

De smaakmakers van Nestlé Professional Maggi

Of je nu een klein beetje aroma van Maggi door je gerechten wilt doen of op zoek bent naar een geschikte basis voor je soepen: Nestlé Maggi Professional heeft wat je zoekt. Dit merk heeft talloze producten en verpakkingen die speciaal voor de horeca zijn bedoeld. Ze zorgen voor een efficiëntere manier van werken in de keuken en geven al je gerechten extra smaak. Ontdek het aanbod bij Nevejan.

Al meer dan 150 jaar dé smaakmaker

Maggi is een Zwitsers merk dat al in 1872 werd opgericht. Lekker en voedzaam eten maken, dat was de missie van het merk. Dat is zeker gelukt, want Maggi is sinds dat moment dé producent van kant-en-klaar-producten, sauzen en smaakmakende aroma's. Niet alleen thuiskoks genieten van de rijke smaken van dit merk. Ook in de professionele keuken komen de oplossingen van Nestlé Professional Maggi goed van pas. De producten uit deze lijn zijn ontwikkeld om horecagelegenheden te helpen om de lekkerste gerechten te serveren. Ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn bovendien makkelijk in gebruik in de professionele keuken.

De ideale basis voor soep

Serveer je graag lekkere soep aan je gasten? Dan is het natuurlijk mogelijk om helemaal je eigen bouillon te trekken. Dit proces is echter tijdrovend en bovendien vrij prijzig. Daarom is het zo fijn om soepbasis van Maggi in je professionele keuken te hebben. De bouillonpoeders van Maggi professional zijn ontzettend rijk van smaak en zorgen voor een goede basis voor je soepen. Kies uit groentebouillon, maar ook uit poeder voor kippensoep of tomatensoep. Al deze poeders zijn niet alleen geschikt voor het maken van soep. Gebruik ze voor jus, bouillons, sauzen en stoofpotjes van hoge kwaliteit. De Maggi smaakmaker voor tomatensoep is bijvoorbeeld ook geschikt voor mediterrane gerechten of om je tomatensaus net wat meer diepte te geven.

Speciale mix voor sauzen

Wist je dat professional Maggi ook te gebruiken is voor het maken van sauzen? Dit merk brengt namelijk ook speciale sausmixen uit. Dat begint bij de basis, zoals een mix voor jus. Deze serveer je bij de heerlijke aardappelpuree waar Maggi professional ook een speciale mix voor heeft. Zo serveer je je gasten heerlijke Hollandse kost die altijd in de smaak valt. Ook voor exotische gerechten kun je terecht bij Maggi. Wat dacht je van een mix voor rode currysaus? Deze bevat heerlijke kruiden en specerijen die jouw curry direct naar een hoger niveau tillen. Nestlé Professional heeft zo een oplossing voor iedere keuken, wat voor gerechten je ook serveert.

Kies uit verschillende grootverpakkingen

Nestlé Professional Maggi weet hoe snel je door je voorraad gaat in een professionele keuken. Daarom produceert het merk verschillende grootverpakkingen. Zo is het mogelijk om een kilo bouillonpoeder te kopen. Deze verpakking bevat genoeg poeder voor 66 liter bouillon. Is dat nog niet voldoende? Ontdek dan de verpakkingen met een inhoud van 5 kilo, waarmee je talloze pannen soep maakt. Ook voor de aardappelpuree en currymix is het mogelijk om een grootverpakking te bestellen. Dat is niet alleen efficiënter, maar ook een voordelige keuze.

Alles van Nestlé Professional Maggi bij Nevejan

Heb je interesse in de producten van Nestlé Maggi Professional? Bekijk dan het aanbod van Nevejan. Hier vind je fijne grootverpakkingen van alle populaire producten van dit merk. Zo heb je altijd de juiste basis om jouw gasten de lekkerste gerechten voor te schotelen.