Beschadiging, retour & service

Wat bij beschadiging?

Indien je pakket beschadigd aankomt heb je twee mogelijkheden.

1. Je neemt het pakket aan en neemt zoveel mogelijk foto’s van de verpakking en de inhoud. Zowel van de gebroken als van de niet gebroken producten.  Deze mag je versturen naar webshop@nevejan.be

Vergeet bij de foto’s ook geen kleine duiding te geven van het pakket en de gebroken producten. Samen met je naam en adresgegevens. Op die manier kunnen wij zo spoedig mogelijk een schadedossier laten opstellen.

2. Je weigert onmiddellijk het pakket en deze komt dan retour richting ons. Zodra het pakket hier opnieuw aangekomen is, kunnen wij over gaan tot een eventuele terugbetaling van je pakket of versturen wij een nieuw pakket naar je op. Indien je het pakket weigerde, kan het zeker geen kwaad om ook een mailtje naar webshop@nevejan.be te sturen met de uitleg waarom je het weigerde. Zo zijn we reeds op de hoogte alvorens het terug komt bij ons en kunnen we sneller tot een gepaste oplossing komen.

Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb die nog niet ontvangen

We willen je bestelling natuurlijk zo spoedig mogelijk bij je geleverd zien. Soms kan het zijn dat een bestelling reeds verstuurd werd, maar op de geplande leverdatum niet werd geleverd. Dit kan verschillende oorzaken hebben.

-          Je pakket werd tijdens de levering beschadigd. Hierbij zullen we een schadedossier moeten laten opmaken. Ofwel zal je pakket met vertraging geleverd worden ofwel zal je pakket retour komen naar ons. Indien je het pakket met vertraging ontvangt en deze is beschadigd kun je deze onmiddellijk weigeren. Indien je deze wel ontvangt, gelieve dan onmiddellijk foto’s te nemen en deze op te sturen samen met de barcode van het pakket naar webshop@nevejan.be

-          Je pakket was door onvoorziene omstandigheden, 1 of meer dagen, in een distributiecentrum van de Bpost of TNT blijven hangen. Dit kan voorkomen buiten onze wil om. Indien het pakket niet beschadigd werd en je deze nog steeds nodig hebt rekenen wij op de goodwill van onze klanten om hier geen zware gevolgen aan te geven. Indien je het pakket niet meer nodig hebt, mag je het onmiddellijk weigeren bij levering. Zo komt het pakket in retour richting ons.