Room Solo Classique opkloppen & binden 10L BIB

Room Solo Classique opkloppen & binden 10L BIB
No options of this product are available.
Description

Details

Room Solo Classique opkloppen & binden 33%VG 10L BIB

Solo Professional Classique Opkloppen en Binden is een modern alternatief voor room. Zowel goed te gebruiken in koude bereidingen (vloeibaar en opgeklopt) als in warme bereidingen (bijv. soepen en sauzen).

Zeer makkelijk te gebruiken en het product kan niet worden 'overgeklopt' tot boter. Bij opkloppen tot ca. 15% vloeistof (water, alcohol...) bij te mengen.

Aan te raden als de chef een roomproduct wenst te gebruiken voor al zijn bereidingen. Blijft na opkloppen lang textuur behouden. Gebaseerd op plantaardig vet met vetgehalte van 33%. Perfect stabiel, zelfs bij toevoeging van alcoholische of zure ingrediënten. Makkelijk en snel opklopbaar.

Eigenschappen :

Te gebruiken in zowel vloeibare als opgeklopte vorm

Perfect stabiel, zelfs bij toevoeging van alcoholische of zure ingrediënten

Makkelijk en snel opklopbaar

Ingrediënten : Karnemelk (66%), gehard plantaardig vet (19%), plantaardige olie (12%), gemodificeerd maïszetmeel, karnemelkpoeder (0.5%), emulgatoren (E475, soja-lecithine, E471), stabilisatoren (guargom, johannesbroodpitmeel), kleurstof (bèta-caroteen).

Bag in Box : aluminiumzak in karton doos, milieuvriendelijk alternatief zonder gezondheidsrisico’s of tekortkomingen op het vlak van smaak.De grootste troef van de BIB is de uitstekende bewaring na het eerste gebruik.  

 

Additional Information

Additional Information

Variety Cream products