Brusselse Wafels (3x5) Diepvries 24stuks Deligout ❄️

Brusselse Wafels (3x5) Diepvries 24stuks Deligout ❄️
EAN: 5425005609105

Regular Price: €12.25

Special Price €11.64

Description

Details

Brusselse Wafels (3x5) Diepvries 24stuks Deligout

Wafels zijn een typisch Belgische culinaire specialiteit, ontstaan rond 1700 en door mondelinge overlevering van het recept geëvolueerd in diverse streek-specialiteiten. De beroemdste variëteit is ongetwijfeld de Brusselse wafel.

Het woord ‘wafel’ stamt uit het Frankisch en betekent ‘honingraat’. De Brusselse wafels zijn rechthoekig, zeer licht en worden warm geserveerd. Het succes dankt de Brusselse wafel aan het feit dat niemand kan weerstaan aan de verleidelijke bakgeur van een vers gebakken wafel. Als geen ander kent Jema Wafels het geheim van het authentieke recept. Wie aan verfijnde wafels denkt, denkt aan Deligoût en Jema Wafels, een bedrijf met ruim 15 jaar ervaring in het bereiden van deze lekkere specialiteit. Als familiebedrijf is Jema Wafels uitgegroeid tot kwalitatief leider binnen de sector. Flexibiliteit en een constante kwaliteit verstevigen steeds meer deze positie. Geen wonder dat de wafels van Deligoût alom geprezen worden door vakmensen. Je krijgt ze dan ook geserveerd in de betere horecazaken.

Authentiek recept : Deligoût is een heerlijke wafel, bereid volgens authentiek recept met gistdeeg. Bij de bereiding van Deligoût neemt men de nodige tijd, de zuiverste grondstoffen, in een perfecte balans en dat proef je. Het resultaat is een delicatesse die elke vergelijking glansrijk weerstaat. Een lichte wafel, vol van smaak en toch knapperig krokant.

Constante kwaliteit : De zorgvuldige bereiding in een geconditioneerde omgeving volgens de strengste normen, garandeert u een constante kwaliteit. Na de bereiding wordt elke wafel in een vriestunnel ogenblikkelijk diepgevroren tot in de kern. Dit systeem van ‘shockfreeze’ stopt elk verder proces en garandeert u een maximale houdbaarheid, voedselveiligheid en versheid voor gebruik.

Handig in gebruik : Wafels van Deligoût zijn handig en gebruiksvriendelijk. Los diepgevroren zijn ze niet alleen lang houdbaar zonder enig kwaliteitsverlies, maar ook klaar in 4 minuten. Praktisch voor een snelle en vlotte bediening in uw zaak. Zonder ontdooien onmiddellijk in de oven op 200°C, in een oogwenk tovert u een lekkere delicatesse, die u verder kan garnieren naar uw persoonlijke smaak. Heerlijk!

Kan ook in een wafelijzer 3x5 opgewarmd worden.

Gewicht wafel : 80 gram

Verpakking : 24 stuks