DISPENSER - POMPEN

Een dispenser bestellen voor je bedrijf

Dispensers zijn onmisbaar binnen de horeca. Niet alleen wil je in de keuken een hygiënische werkomgeving creëren, maar ook de gasten die over de vloer komen verwachten een nette en frisse horecagelegenheid. Zeepdispensers en sausdispensers in de horeca zijn dan ook essentieel, aangezien je voor het handen wassen het apparaat niet hoeft aan te raken. Met een dispenser laat je dan ook een professionele indruk achter en optimaliseer je de hygiëne onder je medewerkers.

Verschillende soorten dispensers op onze website

In ons assortiment vind je een breed aanbod aan dispensers en bijbehorende doseringspompen voor je horecagelegenheid. De zeepdispenser aan de wand komt het meest voor, maar ook automatische zeepdispensers, handmatige dispensers, foam dispensers en touchless dispensers worden veel gebruikt voor uitgifte van vloeistoffen en materialen. Een handmatige dispenser pas je vooral toe bij persoonlijk gebruik. Een professionele dispenser als een automatische variant plaats je veelal in een grote ruimte, zoals een openbaar toilet op een kantoor, restaurant of school. Veelal kiezen klanten graag voor een zeepdispenser die hangend aan de muur geplaatst wordt. De zeepdispenser aan de muur past bijvoorbeeld in de keuken of badkamer of op het toilet.

Hoe gebruik je een dispenser?

Een handmatige dispenser voor vloeistoffen is eenvoudig in gebruik. Je opent de wand zeepdispenser, plaatst de handen in het apparaat en perst de vloeibare zeep uit de container. Het gebruik van een automatische zeepdispenser is wellicht nog eenvoudiger, omdat de gebruiker zelf eigenlijk niets hoeft te doen. Je houdt simpelweg je handen onder de dispenser, waardoor de sensor van de zeepdispenser aan de muur meteen een kleine hoeveelheid zeep op de handen aanbrengt.

Een dispenser biedt talrijke voordelen

Een dispenser helpt op verschillende manieren om de hygiëne in je restaurant, hotel of café te verbeteren. Je kunt het apparaat op allerlei plekken plaatsen. Bij binnenkomst een dispenser voor handontsmetting met ontsmettingsmiddelen, in de sanitaire ruimte zodat klanten hun handen grondig kunnen wassen of in de keuken om bij het bereiden van gerechten altijd hygiënisch te werken. Daarnaast is de dispenser handig in gebruik en bespaart het tijd. Je hoeft immers slechts je handen onder het apparaat te houden en ze zijn alweer schoon. Tot slot is een zeepdispenser milieuvriendelijk en kostenbesparend, doordat je gemiddeld minder zeep toepast dan bij het ouderwetse handen wassen.

Iedere dispenser binnen ons assortiment voldoet aan de beste standaarden

Horecaservice Nevejan biedt professionele producten aan. We leveren uitsluitend gereputeerde A-merken, zodat je zo lang mogelijk profijt hebt van onze producten. Je vindt bijvoorbeeld merken als Tork, Metzger en ZEP in ons aanbod terug. De dispensers zijn ontworpen voor maximaal gebruikersgemak. Niet alleen bevestig je ze eenvoudig aan de muur, maar je kunt ze ook gemakkelijk toepassen in het dagelijks gebruik. Bekijk meteen ons aanbod in de webshop of neem contact op met onze medewerkers voor professioneel advies.