ONTSMETTINGSMIDDELEN

ONTSMETTINGSMIDDELEN

Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om het complete bedrijfspand, het complete restaurant, de bedrijfskeuken of alle kamers van het hotel zo hygiënisch mogelijk te houden. Daarom behoort oppervlakteontsmetting meerdere keren per dag tot je dagelijkse werkzaamheden en voer je dit graag met de grootste zorg uit. Voor zowel particulieren als voor bedrijven biedt Nevejan een erg breed assortiment aan desinfecterende middelen. Ook is er voor de particuliere consument meer dan genoeg keuze als het op een ontsmettingsmiddel aankomt.

Een erg breed assortiment aan middelen om de ruimte mee te ontsmetten

Naast het desinfecteren van handen zijn er natuurlijk ook tal van andere situaties waar je reinigingsmiddel maar al te vaak voor nodig gaat hebben. Daarom kies je bij ons uit een erg breed assortiment aan middelen om de ruimte tot in detail grondig mee te ontsmetten. Je kunt hierbij denken aan onder andere de volgende producten:

Je maakt korte metten met bacteriën op vele contactpunten

Je weet het waarschijnlijk maar al te goed. Verschillende soorten micro-organismen kunnen op vrijwel ieder oppervlak erg snel vermenigvuldigen. Gelukkig maak je vanaf u korte metten met bacteriën op vele contactpunten door snel te starten met ontsmetten. De producten hebben direct een erg effectieve werking en zijn ook nog eens erg makkelijk in gebruik. Je hebt in het assortiment de keuze uit zowel grote verpakkingen als kleine verpakkingen. Hierdoor is er voor ieder type consument een passend aanbod te vinden. Ook profiteer je regelmatig van een leuke staffelkorting. Dit betekent hoe meer verpakkingen je bestelt, des te aantrekkelijker de prijs per product wordt. En dat is natuurlijk altijd leuk om te weten.

De voordelen van het kopen van desinfectant producten bij Nevejan

Het is helemaal niet zo gek dat vele particulieren en bedrijven Horecaservice Nevejan vandaag de dag al weten te vinden. Je hebt namelijk de keuze uit een gigantisch assortiment van meer dan 6.000 verschillende HoReCa-gerelateerde food en non-food producten. De producten die onder meer bestaan uit chloor en alcohol lenen zich perfect voor elke professioneel, online - en offline particulier. Naar wat voor soort desinfectant producten ben je op dit moment precies op zoek?

Meer weten over de producten uit het assortiment?

Bacteriën krijg je binnen een mum van tijd door met de producten uit het assortiment. Heb je vragen over het gebruik van de producten of ontvang je graag advies op maat over wat de beste producten voor jouw wensen zijn? Neem gerust een keer contact op met een van onze specialisten en laat je vrijblijvend informeren.

Over de fabrikant

Cid Lines werd opgericht in 1988 door Koen en Pierre Brutsaert , beiden als veehouders geconfronteerd met ziektes als varkenspest , mond & klauwzeer etc . Als eersten konden zij een ontsmettingsmiddel samenstellen om deze ziektes te bestrijden. In de daaropvolgende jaren werd het gamma verder uitgebreid met diverse hoogwaardige producten voor reiniging en ontsmettingsproblemen. Cid Lines kan de zekerheid van de werking van zijn producten garanderen door de diverse homologaties ( keuringen ) deze hebben ondergaan. Wij zelf als verdeler van Cid Lines hebben knowhow meegekregen en hebben gespecialiseerd personeel om deze producten op de juiste manier te laten gebruiken door de gebruiker. 

https://www.cidlines.com/nl-BE

Corona Virus (Covid-19) oplossingen :

  • Alco Cid A = Oppervlakteontsmetting in voedingsector zonder naspoeling
  • Kenolox 10 = Oppervlakteontsmetting zonder naspoeling voor meubilair , machines , deurklinken , toetsenborden, interieur wagens, oppervlakken , sanitair
  • Virolux = Ontsmetting sanitaire installaties
  • Eco Des = ontsmetting in voedingsector met naspoeling