Elvea hele gepelde tomaten 3L Gran Cucina

Elvea hele gepelde tomaten 3L Gran Cucina
No options of this product are available.
Description

Details

De oorsprong van ELVEA doet ons teruggaan naar het jaar 1885, wanneer de gebroeders Luigi en Francesco Vitelli vanuit hun geboortedorp Torre del Greco emigreerden naar de Verenigde Staten. Het was het tijdperk van de grote emigratiegolf vanuit Italië naar Amerika, vooral vanuit de 'Meridione'. De nostalgie naar het thuisland en het verlangen van de nieuwkomers om de oude gebruiken en gewoontes te behouden, doet een groeiende vraag ontstaan naar de voedingsmiddelen uit Italië.

Het is zo dat beide gebroeders Vitelli in eerste instantie handel dreven in koralen en nadien startten met de import van conserven vanuit Zuid-Italië. De moeilijkheden van het transport en de delicate technieken van conservering, maken van deze handel een risicovolle activiteit, maar door hun volharding slaagden de gebroeders Vitelli erin een efficiënt distributienet en een bloeiende handel op te zetten. Vandaag de dag is Elvea de onbetwiste "numero uno" in België in de categorie tomatenconserven.

Omschrijving : Grote tomaten met een aantrekkelijke heldere kleur.Mooi evenwicht tussen zuur en zoet.Natuurlijke smaak van Italiaanse tomaten.(Pomodori Pelati)

Gran Cucina : voor Horeca & Catering

verpakking : 6 blikken 3L in karton

www.elvea.be

Additional Information

Additional Information

Variety Tomatoes