Chef's Harvest Verse Voorgebakken Frieten 12mm SKIN OFF 2x5kg Farm Frites

Chef's Harvest Verse Voorgebakken Frieten 12mm SKIN OFF 2x5kg Farm Frites
EAN: 8710679005122
€23.01
Description

Details

Chef's Harvest Verse Voorgebakken Frieten 12mm SKIN OFF 2x5kg Farm Frites

Producten met een verhaal, die zorgen voor een ultieme smaakbeleving. Door onze manier van telen, zorgvuldige selectie en authentieke productiewijze garanderen wij rustiek gesneden, smaakvolle frites met een heerlijke bite en een zachte interne textuur.

Voor Chef’s Harvest telen onze boeren de beste aardappelen om u en uw gasten de meest smaakvolle frites te serveren. De aardappelen worden geteeld in vruchtbare kleigronden, die zorgen voor een volle aardappelsmaak. Na het oogsten worden de aardappelen zorgvuldig geselecteerd, gewassen, rustiek gesneden en in kleine batches voorgebakken om het hele jaar door een constante hoge kwaliteit te garanderen. 

Ervaar Chef’s Harvest – The Ultimate Taste, het hele jaar rond.

Een onafhankelijk testpanel heeft Chef’s Harvest beoordeeld. Chefs waarderen vooral de uitgebalanceerde aardappelsmaak, zachte interne textuur en goudgele kleur.

Chef’s Harvest garandeert de ultieme verse frites beleving met optimaal bereidingsgemak. Hét antwoord op zelf snijden, voor de chef van nu.

Chef’s Harvest wordt geoogst uit de kleigronden en geproduceerd zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Je proeft de ultieme aardappelsmaak.

De Chef's Harvest verse frieten werden voorgebakken in zonnebloemolie .

Dikte friet : 12 mm

Referentie Farm Frites 837.001 Chef’s Harvest Skin off 12mm

Bereiding : 4 à 5 minuten afbakken in friteuse op 165 à 175 °Celsius

Verpakking : 2 x 5000g

Bovendien heeft Chef’s Harvest de volgende voordelen: minder voedselafval, minder opslagruimte nodig, langere houdbaarheid, lagere arbeidskosten en acrylamidecontroles.

Additional Information

Additional Information

Alcohol content N/A