Portieverpakkingen

Het gemak van portieverpakking broodbeleg kopen

Horecaservice Nevejan heeft een ruim assortiment voedingsmiddelen. Hier horen niet alleen diverse kruiden, conserven en sauzen bij, maar ook eindeloos veel soorten broodbeleg. Wil je geen grote verpakking inslaan, bijvoorbeeld vanwege de hygiëne of mogelijk sneller bederf eens geopend? Bekijk dan zeker eens ons in porties verpakte broodbeleg. De handige en hygiënische 20-grams portieverpakking is bijvoorbeeld heel prettig om aan je gasten aan te bieden.

Eindeloos veel variatie op het gebied van beleg voor brood

In porties verpakt broodbeleg is een uitkomst in verschillende branches. In de horeca en zorg is het een fijne manier om op een hygiënische manier gasten en klanten zelf hun beleg uit te laten kiezen. Het is voor iedereen immers wel zo fris om niet gezamenlijk een open pot jam of pindakaas te gebruiken. Beleg in portieverpakking is alleen voor die specifieke klant bestemd. Als de verpakking nog dicht is, is meteen duidelijk dat niemand anders gebruik van het beleg heeft gemaakt. Is het specifieke beleg niet gebruikt, dan kun je het gewoon wegleggen voor de volgende gast of klant. Dat is niet alleen hygiënisch, maar je gaat op die manier ook verspilling tegen. Weggooien is zonde en is dan ook niet nodig met in porties verpakt broodbeleg.

Verschillende soorten portieverpakkingen beleg voor op brood

Zoveel mensen, zoveel wensen. Waar de ene persoon van zoet beleg houdt, houdt de ander meer van hartiger beleg. Natuurlijk wil je je gasten wel iets te kiezen aanbieden. Dat is met portieverpakkingen des te gemakkelijker. Het beleg dat klanten niet hebben aangebroken, kun je gewoon aan een volgende klant geven. Bij Horecaservice Nevejan kun je verschillende soorten en merken zoet beleg kopen, zoals chocopasta, verschillende smaken confituur producten en de lekkerste speculoos producten. Wil je ook iets dat niet zoet is op tafel zetten? Kies dan bijvoorbeeld voor de kleine verpakkingen met de lekkerste paté. Of denk eens aan pindakaas: wie is er nou niet groot mee geworden? Ook hazelnootpasta en honing van verschillende merken koop je bij ons in handige en hygiënische portieverpakkingen. De inhoud van iedere doos of verpakking met portieverpakking is afhankelijk van het merk en het type beleg dat je bestelt.

Boter is voor veel mensen de basis van een goed belegde boterham. Bij Horecaservice Nevejan bieden we dan ook verschillende portieverpakkingen boter aan. Je vindt bij ons niet alleen roomboter, maar ook merken die een mix van plantaardige oliën bevatten, waardoor er ook verschillende gezondheidsvoordelen zijn.

Verschillende merken broodbeleg

We hebben verschillende merken beleg in portieverpakking voor je in het assortiment opgenomen. Koop bijvoorbeeld de lekkerste pasta van merken als Nutella en Boerinneke of ga voor smeuïge smeerkaas van gerenommeerde merken als Calvé en de portiebelegspecialist Van Oordt. Vergeet ook zeker het altijd populaire Speculoos van Lotus niet erbij te bestellen. Ook andere merken, waaronder Président, Meure, Kwatta en Gourmet zijn opgenomen in het uitgebreide assortiment van Nevejan.

Portieverpakking broodbeleg online bestellen bij Horecaservice Nevejan

Bij ons bestel je vrijwel ieder broodbeleg met prettig smeerbare structuur in kleinverpakking voor één portie. Iedereen kan bij Horecaservice Nevejan bestellen, of je nu ondernemer of particulier bent. Voor een lekker ontbijtje op bed, een zondagse brunch of om je bezoek te verrassen: ook als je geen ondernemer bent kunnen de handige kleinverpakkingen heel handig zijn. Bestel je via Horecaservice Nevejan, dan hoef je nooit lang op je bestelling te wachten. Indien alles op voorraad is, wordt je bestelling binnen twee werkdagen verzonden. Wij wensen jou en je gasten alvast smakelijk eten!