Gerolsteiner Sprudel Water 6x1L Krat met Statiegeld

Gerolsteiner Sprudel Water 6x1L Krat met Statiegeld
EAN: 8000009321344
€6.65
Additionals : €2.40 €9.05
Description

Details

Gerolsteiner Sprudel Water 6x1L Krat met Statiegeld

Het is een imposant complex , midden in de glooiende natuur van de Eifel : de plaats waar Gerolsteiner wordt gewonnen en gebotteld. Gerolsteiner Sprudel is het meest gedronken natuurlijke premium mineraalwater wereldwijd en het populairste merkbronwater uit Duitsland in de Belgische Horeca. Daar zijn redenen voor. uiteraard zorgen de fraai ogende , eigen glazen horecaflessen voor een unieke , hoogwaardige uitstraling.

Natuurlijk speelt het unieke van het water een rol : het is één van de weinige waters op de markt met puur natuurlijk koolzuur , dat met het water naar boven komt. Het water wordt gewonnen op een diepte van circa 200 meter. Daar heeft het water het koolzuur , opborrelend uit nog diepere lagen al geabsorbeerd. Het water is jarenlang gefilterd door diverse aardlagen op weg naar de diepte en heeft ook gezonde mineralen opgenomen.

Eén liter Gerolsteiner Sprudel voorziet het menselijk lichaam van 1/3 van uw dagelijkse behoefte aan calcium en 1/4 van uw dagelijkse behoefte aan Magnesium.

De evenwichtige mineralisatie en de daaruit resulterende harmonische smaak zorgen ervoor dat het mineraalwater uit de Vulkaaneifel ook de ideale begeleidende drank is voor wijn. Met Gerolsteiner Sprudel, Medium en Naturell,die in hun koolzuurgehalte en in hun mineralisering verschillend zijn, kan Gerolsteiner bij elke wijn het perfecte mineraalwater bieden, dat de smaak van de wijn intensi eert en zijn karakter optimaal laat gelden.

Wijnen met veel tannine worden best met Gerolsteiner Naturell gedronken, want water met veel koolzuur versterkt de bittere smaak van de tannine. Een wijn met weinig tannine kan ook met Gerolsteiner Medium gecombinieerd worden.

Droge witte wijnen combineert men het best met Gerolsteiner Medium. Het lichte koolzuurgehalte versterkt de verfrissende smaak van de wijn.

Bij zoete wijnen serveert men het beste een mineraalwater met vrij veel koolzuur, zoals Gerolsteiner Sprudel. Het koolzuur werkt verfrissend en laat de zoete smaak in de wijn op elegante wijze tot zijn recht komen. Algemeen geldt : hoe zoeter de wijn, hoe meer koolzuur er in het mineraalwater aanwezig mag zijn.

Gerolsteiner mineraalwater brengt het vochtgehalte van het lichaam opnieuw in evenwicht en voegt onttrokkene mineralen toe. Daarenboven voorkomen de aanwezige bicarbonaten de verzuring van de maag.

Verpakking : 6 glazen flessen 1 Liter in krat met statiegeld