Johnnie Walker Red Label 70cl 40% Blended Scotch Whisky

Johnnie Walker Red Label 70cl 40% Blended Scotch Whisky
EAN: 5000267014227
€26.88 per bottle
€322.57
EAN: 5000267014203
€27.04
Description

Details

Johnnie Walker Red Label 70cl 40% Blended Scotch Whisky

JOHNNIE WALKER RED LABEL is de best verkochte Schotse whisky ter wereld. Hij is vermaard om zijn krachtige, karakteristieke smaak en blijft door zijn uitgebalanceerde samenstelling zelfs in mixen helder. Dat is het aroma waaraan de familie Walker nooit concessies heeft gedaan.

De familie Walker gebruikte haar enorme kennis van de Schotse malts voor het creëren van een blend met universele aantrekkingskracht. Het resultaat? RED LABEL werd ‘s werelds meest geliefde whisky en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Doordat het label ontwikkeld is voor een exportmarkt met een voorkeur voor een lange, verkwikkende dronk heeft het de basis gevormd voor het Walker-imperium en is het merk bepalend geworden voor de whiskybranche.

Blenden is deels een kunst, deels een wetenschap; het is een vaardigheid die de familie Walker gedurende vele generaties ontwikkeld heeft. RED LABEL, met zijn combinatie van lichte whisky’s van de oostkust van Schotland en de donkere, turfachtige whisky’s van de westkust, is een blend geworden met een buitengewoon diep smaakaroma. De smaak beweegt zich rechtstreeks door je gehemelte en met de aromabeleving die zo ontstaat kan geen gewone whisky zich meten.

RED LABEL kan op talloze manieren gedronken worden: puur, met ijs of in combinatie met je favoriete mixer.

Additional Information

Additional Information

Alcohol content 40
Bottled Blended Whisky
Country of origin Scotland
Year Others