Red Bull Energy Drink 24x25cl CAN

Red Bull Energy Drink 24x25cl CAN
EAN: 9002490100094
€33.82
Description

Details

Red Bull Energy Drink 24x25cl CAN

TAURINE

Taurine is een conditioneel essentieel aminozuur, een lichaamseigen stof, die op natuurlijke wijze in het menselijk lichaam aanwezig is. "Conditioneel essentieel" betekent dat in bepaalde situaties of onder bepaalde omstandigheden, zoals bijvoorbeeld bij hoge stress of fysieke inspanningen, de excretie van taurine verhoogt en er niet voldoende taurine in het lichaam kan worden aangemaakt. Taurine vind je ook terug in de dagelijkse voeding zoals schaaldieren, vis, gevogelte en in heel wat babyvoeding. Taurine heeft een warmteregulerende functie. Bijvoorbeeld, als je sport warmt je lichaam op. Taurine helpt bij het regelen van je lichaamstemperatuur zodat je lichaam niet te snel afkoelt of het niet te warm krijgt.

GLUCURONOLACTONE

Glucoronolactone is een koolhydraat, een soort van suiker. Deze lichaamseigen stof, aangemaakt uit glucose, heeft een ontgiftingseffect en versnelt de eliminatie van zowel endogene als exogene schadelijke stoffen. Glucoronolactone vind je terug in verschillende voedingsstoffen, zoals granen of rode wijn.

CAFEINE

Cafeïne is gekend voor z'n stimulerende effect op de psychische en fysieke functies. Het is bewezen dat cafeïne de reactiesnelheid, de alertheid en concentratie verhoogt. Cafeïne zit in veel voedingsmiddelen, zoals koffie, thee en chocolade. Één blikje Red Bull® Energy Drink bevat ongeveer evenveel cafeïne als een kop koffie.

B-VITAMINEN

B vitaminen spelen een belangrijke rol bij de stofwisseling, zoals het opbouwen en afbreken van koolhydraten, vet en proteïne. B vitaminen hebben ook bewezen mentale en fysieke prestaties te ondersteunen.

Red Bull® Energy Drink is een functioneel produkt dat speciaal werd ontwikkeld voor momenten van verhoogde fysieke en mentale inspanning. In andere woorden gezegd, Red Bull stimuleert lichaam en geest. Red Bull kan in nagenoeg alle situaties worden gedronken: bij het sporten, op het werk, bij het studeren, tijdens het autorijden of gezellig met vrienden.

  • VERHOOGT HET PRESTATIEVERMOGEN
  • VERHOOGT DE CONCENTRATIE EN DE REACTIESNELHEID
  • VERBETERT DE ALERTHEID
  • VERBETERT DE GEMOEDSTOESTAND
  • STIMULEERT DE STOFWISSELING

Red Bull - meer dan een mythe!

Verpakking : 24 Cans van 25cl in karton