Ridder alcoholarm Bier 2.2% 25cl

Ridder alcoholarm Bier 2.2% 25cl
No options of this product are available.
Description

Details

Ridder alcoholarm Bier 2.2% 25cl

Ontstaan : Toen omstreeks de Nieuwjaarsperiode de politie en rijkswacht plots met hun zakjescampagne startten, sloeg bij veel chauffeurs de schrik om het hart.José Nevejan zag toekomst in een alcohol’arm’ bier, waarvan je niet echt dronken meer kon geraken. Na lang zoeken, proeven en filteren, kwam hij tot een zuiver natuurlijk bier.

Naam : Naar analogie met ‘ridder’ Witsoone die ooit verdwaalde in onze streek en door de 72 klopjes van de Krombeekse kapel zijn weg terugvond.

Etiket : Schild van Krombeke, een tekening van de ridder en het cijfer 72 rond een klokje, als verwijzing naar de Witsoone-legende. Met daarboven de vermelding ‘zeer fijn bier’, omdat ‘ridder’ niets met tafelbier te maken heeft. Maar ‘ridder’ staat ook nog voor de manier waarop iemand na het drinken van enkele glaasjes naar huis kan … recht als een ridder!

Beschrijving : Dit alcoholarm bier (Niet alcoholvrij!) die artisanaal gebrouwen is met hop van de eigen streek heeft alle eigenschappen van een pils. Een volwaardig streekbier met een lekkere smaak… maar weinig alcohol!

Alcoholpercentage : 1.08 %

Kleur : blond

Additional Information

Additional Information

Alcohol content N/A
Variety N/A
Color Blond beer
Size 25cl
Country of origin N/A