Suma Rinse A5 20L glansspoelmiddel vr zacht water

Suma Rinse A5 20L glansspoelmiddel vr zacht water
EAN: 8711202911316

Regular Price: €224.21

Special Price €201.79

Description

Details

Suma Rinse (A5) – neutraal glansdroogmiddel

Suma Rinse (A5) is een schuimremmend neutraal naspoelmiddel voor een breed scala aan vaatwasmachines. Dit product geeft een vlek- en streepvrij resultaat en gegarandeerde snelle droging. Suma Rinse (A5) wordt standaard gedoseerd in het naspoelwater van de vaatwasmachine met Diversey automatische doseersystemen. Het kan ook handmatig worden gedoseerd in het naspoelmiddel reservoir van kleinere machines.

Belangrijke eigenschappen : Suma Rinse A5 is een standaard neutraal naspoelmiddel. Het is speciaal ontwikkeld voor een breed scala aan vaatwasmachines. Het product bevat een mengsel van niet-inonische werkzame stoffen voor een snelle vlek- en streepvrije droging op alle gereinigde oppervlakken in zacht en middelhard water situaties.

Voordelen : Gegarandeerde snelle droging Geeft een vlek- en streepvrij resultaat Schuimremmende werking voor een efficiënte operatie

Gebruiksaanwijzing  : Suma Rinse A5 wordt standaard gedoseerd in het naspoelwater van de vaatwasmachine met een concentratie van 0,2-0,5 gram per liter bij een temperatuur van 70-80 oC met JohnsonDiversey automatische doseersystemen. Het kan ook handmatig worden gedoseerd in het naspoelmiddelreservoir van kleinere machines. Doseer niveaus worden bepaald door lokale omstandigheden.

Additional Information

Additional Information

Type Rinse aid
Brand Suma

Allergy Information

melk Unknown
ei Unknown
soja Unknown
glutenbevattende granen Unknown
tarwe Unknown
rogge Unknown
vis Unknown
schaaldieren Unknown
noten Unknown
pinda's Unknown
sulfiet (E220 - E228) Unknown
selderij Unknown
sesam Unknown
lupine Unknown
mosterd Unknown
weekdieren Unknown
gerst Unknown
haver Unknown
spelt Unknown
khorasantarwe Unknown
amandelen Unknown
hazelnoten Unknown
walnoten Unknown
cashewnoten Unknown
pecannoten Unknown
paranoten Unknown
pistachenoten Unknown
macadamianoten Unknown