Rum

Online rum bestellen bij Nevejan

Heb je het over sterke dranken die bij iedereen in de smaak vallen? Dan heb je het over rum. Deze drank staat bekend om zijn veelzijdigheid. De ene fles smaakt heerlijk licht en subtiel, terwijl de andere variant juist een rijke en warme smaak heeft. Daarom zit je altijd goed met een fles rum. Ben je op zoek naar een plek waar je jouw inkopen kunt doen? Bij Nevejan kun je rum kopen en online uit een uitgebreid assortiment kiezen. Alle flessen rum zijn van de beste kwaliteit, perfect voor de horeca.

Welke rum voor welke gelegenheid?

Je wilt je gasten natuurlijk voorzien van de lekkerste dranken. Daarom is het fijn om verschillende soorten rum op voorraad te hebben. Ieder type heeft namelijk een eigen smaak. Maar welke rum gebruik je voor welke gelegenheid? Wij helpen je op weg.

Witte rum: deze rum heeft een subtiele smaak en komt daardoor het beste tot zijn recht wanneer je hem met mixers combineert. Ideaal voor rum-cola, maar ook voor andere cocktails.

Donkere rum: Goede rum met een donkere kleur is heerlijk om puur te drinken. Deze gerijpte rums smaken vaak wat kruidiger en zoeter. Gebruik ze daarom als digestief of losse borrel.

Golden rum: De ideale tussenweg tussen witte rum en donkere rum. Golden rum heeft een subtiele smaak, maar wél de kruidige tonen die je van donkere rum gewend bent. Dat maakt het een goede mixer, maar de rijke en zachte smaak is ook heerlijk op zichzelf.

Rum van bekende merken

Talloze merken produceren hun eigen rum. Van onbekende labels die goedkopere rum maken tot de beste rum van topmerken: Nevejan verkoopt het allemaal. Zo heb je al je gasten iets te bieden, of zij nu op zoek zijn naar een simpel drankje tot een luxe ervaring. Zo kun je rum bestellen van Havana Club, maar heb je ook de keuze uit merken als Flor de Cana, Plantation en Appleton Estate. Ook bekende namen als Bacardi horen natuurlijk in het assortiment thuis. Al deze merken hebben weer een ander prijspunt. Zo koop je een fles rum voor iedere gelegenheid en voor elke horecagelegenheid.

Bespaar bij grote bestellingen

Voor cafés, restaurants en andere horecagelegenheden is het een constante zoektocht naar de balans tussen prijs en kwaliteit. Wil je rum kopen van de beste kwaliteit, maar daar wel een zachte prijs voor betalen? Koop dan groot in via Nevejan. Het is niet alleen mogelijk om losse flessen te bestellen. Zo zijn alle rumsoorten ook verkrijgbaar in voordeelverpakkingen van zes of twaalf stuks. Koop je direct meer flessen in? Dan betaal je een lagere prijs per fles. Zo bied je je gasten de beste kwaliteit, terwijl jij ook van een fijn prijskaartje en betere marges geniet.

Rum kopen bij Nevejan

Als horecagelegenheid vind je het belangrijk om je gasten de beste kwaliteit aan te bieden. Bij Nevejan begrijpen we dat. Daarom vullen wij ons assortiment altijd met de beste dranken van uiteenlopende merken. Ook op het gebied van sterke drank heb je genoeg keuze. Ontdek heerlijke mixers of juist de beste rum die op zichzelf te drinken is. Koop je een kleine fles of meteen een grote voorraad waar je maandenlang mee vooruit kunt? Hoe dan ook, rum kopen doe je online bij Nevejan.